AI KAMERE 

Uporaba sistema kamer z umetno inteligenco med postopkom vožnje je modra odločitev. Lahko vam pomaga prepoznati ovire, s svojo širokokotno lečo, ki v vzvratnem ogledalu zagotavlja jasen pogled na vse, kar je za vašim vozilom. Poleg tega lahko oddaja opozorilne zvoke, ko so zaznani pešci  oz. ranljivi uporabnike ceste (VRU) ali druga vozila.  Nekateri sistemi so celo opremljeni z opozorilnimi signali, ki vas opozorijo, ko se približujete  VRU-jem, parkiranim vozilom ali predmetom v bližini. Če v celoti izkoristite sisteme kamer z umetno inteligenco, lahko učinkovito preprečite nesreče in potencialno rešite življenja.


KAMERE  AI - BSIS IN MOIS - CERTIFICIRANE 

Aktivna AI Kamera  Informacijski sistem za mrtvi kot  -Blind Spot Information System (BSIS) , ki 
Aktivna AI Kamera  Informacijski sistem za speljevanje Moving Off (MOIS)

• Sistem BSIS: Uredba UN ECE R151 
• Sistem MOIS: Uredba UN ECE  R159


KAMERA AI VZVRATNA : REVIEW 810

Vzvratna kamera  z umetno inteligenco  zasnovana za velika vozila, izvajanje zaznavanja pešcev in ranljivih  uporabnikov ceste (VRU) , zagotavljanja takojšnjih opozoril na podlagi voznih razmer v realnem času,  ločljivosti 720P,  vodotesnosti IP69K,Video izhod visoke ločljivosti 720P, Alarmni zvočni izhod, lahko ga povežete z monitorjem ali drugimi napravami, opremljenimi z zvočniki.


 KAMERA VZVRATNA AI : REDUR 870-13

Smart AI VRU Detection Kamera ima ultra širok kot gledanja 170° in aktivno zazna ranljive uporabnike ceste (VRU), kar voznikom pomaga pri varnem in samozavestnem manevriranju.Ločljivost 1080p AHD,10-30V, Široki kot 170°
Zaščiten do IP69K, E-označeno R10, odobreno UKCA & CE


KAMERA AI HD VIDEO IZHOD:  REVIEW 683

Kamera z umetno inteligenco ima video izhod visoke ločljivosti 720P, ki zagotavlja jasne in podrobne slike. Zagotavljajo opozorila s piskom v realnem času na .   IP69K zagotavlja stabilno delovanje v različnih težkih okoljih. Funkcija inteligentnega zaznavanja pešcev poveča varnost z dodatnimi opozorilnimi piski. Alarmni zvočni izhod, lahko ga povežete z monitorjem ali displejem.