TRANSPORT 


Varnostne rešitve za cestni transport

HOMOLOGIRANI ASISTENČNI SISTEMI V POMOČ VOZNIKU   v skladu z UREDBO (EU) 2019/2144

Zaščita investicije – vozila in vzdrževanje varnostnih standardov so pomembni dejavniki pri uspešnem upravljanju in operativnem delovanju vozil. Imamo nabor varnostnih rešitev za vozila z aktivnim delovanjem na voznike, da se zmanjša možnost nesreč, s tem zmanjšanje izpadov vozila in zmanjšanje morebitnih tveganj, vključno s pravno in javno varnostjo. 

Preview Side Defender radar pokriva  stransko nevidno cono vozila in aktivno opozarja operaterja pri zavijanju ali menjavi voznega pasu, če se predmet, vozilo ali oseba nahajata v nevidni coni. V kombinaciji z monitorjem in kamero, kot je na primer sistem Preview  Plus, ali obstoječi sistem monitorja in kamere, integriran preko vmesnika  Preview Video Link,  imajo operaterji na voljo najbolj učinkovit sistem detekcije za zaznavanje predmeta, vozila,  osebe,  v stranski nevidni coni. 

 

Nove uredbe komisije EU - Institucije EU so dosegle dogovor o revidirani uredbi o splošni varnosti.

Komisija pozdravlja dogovor o novih pravilih EU, ki bodo pomagala reševati življenja Od leta 2022 bodo uvedene zahteve po novih tehnologijah varnosti v evropskih vozilih za zaščito potnikov, pešcev in kolesarjev.Preberi več....


Študije primerov za varnost v industriji   /  NOVE ZAKONSKE ODREDBE V EU ZA NEVIDNE CONE NA VOZILIH  /    Nemčija poziva k novim zakonskim uredbam  


Študije primerov za varnost v industriji / NOVI CESTNI  PREDPISI – TEXAS / Zahtevajo uporabo sistemov za zaznavanje v nevidnih conah  tovornih vozil.