TRANSPORT 


Varnostne rešitve za cestni transport  

Zaščita investicije – vozila in vzdrževanje varnostnih standardov so pomembni dejavniki pri uspešnem upravljanju in operativnem delovanju vozil. Imamo nabor varnostnih rešitev za vozila z aktivnim delovanjem na voznike, da se zmanjša možnost nesreč, s tem zmanjšanje izpadov vozila in zmanjšanje morebitnih tveganj, vključno s pravno in javno varnostjo. 

Preview Side Defender radar pokriva  stransko nevidno cono vozila in aktivno opozarja operaterja pri zavijanju ali menjavi voznega pasu, če se predmet, vozilo ali oseba nahajata v nevidni coni. V kombinaciji z monitorjem in kamero, kot je na primer sistem Preview  Plus, ali obstoječi sistem monitorja in kamere, integriran preko vmesnika  Preview Video Link,  imajo operaterji na voljo najbolj učinkovit sistem detekcije za zaznavanje predmeta, vozila,  osebe,  v stranski nevidni coni. 

Ker ima vsak tip vozila - stroja, posebne značilnosti, potrebe in pogoje delovanja, priporočamo, da se obrnete na strokovnjaka za nasvet
o izbiri najprimernejše sestave opreme – sistema, za vaše vozilo - stroj.
TRANSPORT

Študije primerov za varnost v industriji   /  NOVE ZAKONSKE ODREDBE V EU ZA NEVIDNE CONE NA VOZILIH  /    Nemčija poziva k novim zakonskim uredbam  


Študije primerov za varnost v industriji / NOVI CESTNI  PREDPISI – TEXASZahtevajo uporabo sistemov za zaznavanje v nevidnih conah  tovornih vozil.