ODPADKI                                                                                                                                                                                                           


Varnostne rešitve, za specifične potrebe industrije ravnanja  z odpadki 

Ustvarjamo  varnost na  delovnem mestu

Ponujamo celovite varnostne rešitve za vozila v industriji ravnanja z odpadki, ki delujejo v omejenih in poseljenih okoljih z veliko verjetnostjo potencialnih nevarnosti. V zadnjih 5 letih  je industrija ravnanja z odpadki utrpela najvišje število nezgod z poškodbami in materialnimi škodami od katere koli industrije. Potreba za varnostno rešitev, ki deluje je bistvenega pomena. Kjer druge tehnologije ne uspejo so  Preview  Radarji preizkušena in dokazana rešitev za zmanjšanje nesreč in osnovno zaščito ljudi in predmetov. Varnost v nevidni coni se začne z patentirano pulzirajočim radarjem. Za večino vozil, ob uporabi enega ali več Preview radarjev, v kombinaciji s  Preview Plus  Kamera Monitor Sistemom  nameščenim v kabini, omogoča  najboljšo rešitev za vizualna opozorila in varnost v nevidnem območju.

Ker ima vsak tip vozila - stroja, posebne značilnosti, potrebe in pogoje delovanja, priporočamo, da se obrnete na strokovnjaka za nasvet o izbiri najprimernejše sestave opreme – sistema, za vaše vozilo - stroj.


Študije primerov za varnost v industriji    /    ODVOZ ODPADKOV    /    Podjetje za Storitev odvoza odpadkov v Honolulu -ju skrbi za varnost državljanov