OBVEŠČANJE O DOGODKIH  REŠITEV ZA PROFESIONALNEGA UPRAVLJALCA VOZNEGA PARKA - VIDEO LIVE - NADZOR MRTVIH KOTOV - ADAS

Preprosta, a zmogljiva telematika

Naš spletni telematski portal vam pomaga zagotoviti informacije o varnosti in zaščiti voznika v nekaj sekundah po incidentu. To je lahko prometno trčenje, nevarna prekoračitev hitrosti ali ko nekdo želi vedeti, da ste pozorni nanj.
Podatki GPS o položaju vozila s povezane kamere se vsako minuto pošljejo portalu, tako da lahko natančno sledite vozilom in znova predvajate pot prek spletnega mesta, ki je preprosto za uporabo.

Video dokazi v realnem času 

Obvestila o incidentih so dostavljena v realnem času, kar vam omogoča, da v nekaj sekundah pregledate dejanske videoposnetke in po potrebi na daljavo prenesete bolj zapletene dokaze, ki pomagajo podpreti trditev. Vse to vam omogoča takojšen nadzor in zaščito voznega parka.

Poročanje o uspešnosti voznega parka Enostaven za uporaboEnostaven za upravljanjePreprosto upravljanje z opozarjanjemOglejte si, kje je in je bil vaš vozni parkOmogoča hitrejše poravnave, kar zmanjša skupno porabo zahtevkov. Takojšen dostop do videa v primeru incidentaZaščitite svoje zavarovalne premijeBistvenega pomena za ozaveščanje in usposabljanje – Analiza vedenja voznika in vozila
Lastnosti:
30-dnevno shranjevanje na  strežnikihOpusti/ukrepi in  opozorila o obnašanju voznika10-sekundni nizki stroški visokokakovostnih posnetkovPrenašanje video MP4 na daljavoRevizijska sled obvladovanja incidentov in ukrepovIntegracija Google zemljevida