GRADBENIŠTVO    


Robustna varnostna tehnologija in rešitve za gradbeno industrijo

Ponujamo robustno varnostno tehnologijo za najrazličnejše vrste strojev in vozil v gradbeni industriji. Ker delujejo v ekstremnih okoljih, gradbeni stroji in vozila zahtevajo varnostne rešitve, ki lahko delujejo učinkovito, ne glede na okoljske elemente in se lahko upravljavci osredotočijo na delo, saj se zavedajo, da bodo obveščeni, če se oseba ali predmet nahaja -ta v nevidnei coni. 

Varnost v nevidni coni se začne z patentiranim pulzirajočim radarjem. Za zagotavljanje najboljše varnostne rešitve za nevidne cone je uporaba enega ali več     PreView  Radarjev   z nadgrajdnjo  PreView  Plus  Kamera  Monitor Sistemom  in alarmom, ki zagotavlja zunanjo zvočno opozorilo. 

Ker ima vsak tip stroja - vozila, posebne značilnosti, potrebe in pogoje delovanja, priporočamo, da se obrnete na strokovnjaka za nasvet o izbiri najprimernejše sestave opreme – sistema, za vaše vozilo - stroj.


Študije primerov za varnost v industriji   /  AVTONOMNE REŠITVE  -  A. S., Inc. (ASI)  /  Združevanje LIDAR-a in  Preview Radar za izboljšanje "vidnosti"


  Študije primerov za varnost v industriji    /      IZVAJANJE VARNOSTI V HRUPNIH OKOLJIH      /     Konkreten uspeh v zgodbi o varnosti