MRV-21     

Radar & Vision fuzijski sistem ADAS

ico_pcwpngico_fcwpngico_ldwpngico_fvsapngico_fpwpngico_dvrpng

Funkcije 

-FCWico_fcwpngForward Collision Warning (FCW) Opozorilo pred trkom
 Zagotavlja vozniku opozorilo v kritičnih situacijah, ko obstaja možnost trčenja z vozilom pred njim.Nočno stabilno delovanje FCW- v popolni temi, in vseh ostalih svetlobnih in vremenskih pogojih.  Močan dež in megla- dosledna zmogljivost FCW tudi pri močnem dežju, močnem snegu in gosti megli  Odlične zmogljivosti za odkrivanje in sledenje motornih koles.
-PCWico_pcwpngPedestrian Collision Warning(PCW)Opozorilo za trčenje z pešcem  Omogoča vozniku opozorilo v kritičnih situacijah, ko je v smeri vožnje  vozila pešec-kolesar.
-LDWico_ldwpngLane DepartureWarning(LDW)Opozorilo zapuščanja voznega pasu Zagotavlja vozniku opozorilo kadar vozilo nenamerno zapusti  vozni pas. 
- SLRS peed Limit Recognition (SLR) (Optional) Prepoznavanje omejitve hitrosti Prepozna znake za omejitev hitrosti in zagotavlja opozorila za prekoračitev hitrosti
-SDA  Safety Distance Alarm (SDA) Alarm za varnostno razdaljo                                    da ohrani varnostno  razdaljo s sprednjim vozilom, voznika opozori.
-FPWico_fpwpngForward Proximity Warning(FWP)Opozorilo o bližini ob. spredaj  , voznika opozori da se nekaj nahaja na njegovi predvideni poti.
-FVSAico_fvsapngFront Vehicle Start Alarm (FVSA) Alarm za speljevanje
Obvesti voznika, če se je sprednje vozilo začelo    premikati naprej od hitrosti 0 (stanje popolnoma ustavljeno) in se gostiteljsko vozilo ne premika v 2 sekundah.
-DVRico_dvrpngHD Dual Digital Video Recording(DVR)HDDigitalno snemanje videa

–parkiranje ni podprto. Snema prizore pred in po nesreči skupaj s neposrednimi nesrečami. Funkcija DVR snema podatke na micro SD kartico vsako minuto v zanki.
Oblika imena datoteke: 20150601_063903_N (Datum_Time_Type)
1.Normalni nač.: redno snema videoposnetke.Ime datoteke: _N/Lokacija: ory_rec
2. Način dogodka : Ko senzor gravitacijske sile zazna dogodek. (Ime datoteke: _E / Lokacija: evt_rec)
3. Uporabniški način: Snema pred in po pritisku osrednjega gumba. (Ime datoteke: _U / Lokacija: usr_rec)
4. PregledovalnikMRV-21normalno deluje na računalnikih z 2GHzCPUin2GB RAM-a 5. Skupno število ur snemanja (približno): 16GB /4h, 32GB/8h, 64GB/15h

Kamera in radarski senzorji v enem sistemu

Algoritem Fusion zagotavlja sistemu najbolj natančne podatke.Varna rešitev za vse vremenske razmere, kot so neposredna sončna svetloba,noč,močan dež,sneg,prah,megla. 

Tehnične specifikacije 

- CPE: štirijedrni Coretex A7
- Kamera: 1280 ⅹ720 (HD)Velikost: 94ⅹ64ⅹ25,2 mm
- Radarski senzorRF: 76 ~ 77 GHz
- Velikost: 61ⅹ64ⅹ25,2 mm
- Moč :DC 10~36V
- Vhod / Izhod :Micro 5PIN USB vrata
- Reža za kartico :Micro SD, vrata GPS,
-  Komunikacije: CAN  GPIO, RS-232, CVBS Video izhod
- Zvok :Vgrajen zvočnik
- Temperatura : Delovanja | -20 ℃ ~ 70 ℃ Skladiščenje | -30 ℃ ~ 85 ℃ (-

 Namestitev:

Radarski sistem se namestitev v kabini v minuti. Kamero in radar preprosto namestite na vetrobransko steklo vozila. Funkcija samodejne kalibracije skrajša čas za umerjanje enote.Na voljo za vse vrste vozil in delovnih strojev , kot so osebna vozila, tovornjaki, kombiji in avtobusi.

Delovanje  nadzorne kamere -možnosti 

Neprekinjeno snemanje-zanka : neprekinjeno  snemanje  visoke ločljivosti HD. 
Način dogodka: snemajo se samo dogodki. 
Uporabniški način:  Snemanje vklopi uporabnik
Pregledovalnik :omogoča ogled posnetkov z zaznanimi podatki ADAS(dat. MP4)

FMS pripravljena rešitev

Enostaven za integracijo s platformo za upravljanje voznega parka preko RS-232 ali CAN.Protokoli za varčevanje s podatki zmanjšajo format podatkov in zmanjšajo stroške telekomunikacij .Prenosi  videa, posnetkov in različnih podatkov.