PREVIEW KAMERA MONITOR SISTEMI 

Za zaznavanje predmetov dodajte Preview Kamera Monitor Sistem

                                                   Ali ste vedeli, da so sistemi za spremljanje z kamerami razvrščeni kot "pasivne varnostne tehnologije"?                                                                               

 Pasivna varnost tehnologija zahteva sodelovanje operaterja, da bi bila uspešna. To je smiselno, kajne? Vaš monitor vas ne bo samostojno opozoril na osebo ali       predmet, ki se nahaja v smeri Vašega gibanja na vaši poti. Operater mora pogledati v monitor, da vidi to osebo ali predmet.

Z združevanjem Preview Kamera Monitor sistema z aktivnimi varnostnimi Sistemi Preview Radar za odkrivanje oseb in predmetov zagotovimo operaterjem   " aktivno varnostno tehnologijo " opremo z aktivnimi opozorili (operater opozorjen bo ob tem, da sistem ne zahteva njegovo sodelovanje), tako da se lahko prepreči morebitni trk z osebami ali objekti. To je tisto, kar smo želeli doseči v Radar Electronicsu - dve zaščiti v enem.


PREVIEW PLUS  - Kamera Monitor  Sistem     

Z neposredno povezavo senzorja z PreView Plus sistemom, monitor -kamera  so operaterji opremljeni z edinstveno sistemsko rešitvijo za aktivno odkrivanje v nevidni coni z trenutnim vizualnim pojasnilom. Preview 7 "monitor podpira do štiri kamere za pogled, 24 senzorjev  in prostorsko pokritost 360°.


PREVIEW MONITOR  5HD     

Robusten 5 "monitor je vodo- odporen in lahko podpira do tri kamere.                    Monitor lahko preklopite med vsemi tremi pogledi kamere, ob spremembi smeri ali pri vožnji vzvratno. 


Enostaven monitor je najbolj primeren za uporabo v zaprti kabini. Odlično za motorna vozila, vozni park vozil, ki ne zahtevajo vremensko odporno zunanje ohišje.


SO odporne na mraz in vlago. Preview HD kamera deluje pri šibki svetlobi in ima vgrajen grelnik za pomoč, da vremenske razmere ne vplivajo na delovanje. 

PREVIEW MINI CAM     

S tremi področju možnosti prikaza - 120 ° / 150 ° / 180 ° - ta kompaktna kamera, omogoča enostavno pokrivanje 360-stopinjskega nevidnega področja z dodajanjem več kamer.

ZONE DEFENSE  WIRELESS  - Kamera Monitor Sistem 

Ta sistem ima vgrajen digitalni sprejemnik in oddajnik, ki zaklene signal med monitorjem in kamero za gledanje brez motenj in zagotavlja, da bo proces priklica povezave manj kot 1 sekundo. Tako monitor kot kamera sta izdelana po zahtevnih standardih ... Preberi več  


Že imate Kamera Monitor Sistem ?

Spremenite obstoječi  pasivni sistem monitor-kamera v aktivni varnostni sistem.   Preview VideoLink   zagotavlja inteligentno tehnologijo za povezovanje obstoječih sistemov kamere  – monitorja  z Preview Radarji .                               

 Dodajanje tehnologije prepoznavanja objekta, ki temelji na radarski tehnologiji   in deluje zanesljivo v najbolj zahtevnih pogojih,  

 zagotavlja brezkompromisno varnostno rešitev.