PreView VISION - kamera monitor sistemi

Za zaznavanje predmetov dodajte PreView VISION - kamera monitor sistem 

Ali ste vedeli, da so sistemi za spremljanje z kamerami razvrščeni kot "pasivne varnostne tehnologije"?  Pasivna varnostna tehnologija zahteva sodelovanje operaterja, da bi bila uspešna. To je smiselno kajne? Vaš monitor vas ne bo samostojno opozoril na osebo ali predmet, ki se nahaja v smeri Vašega gibanja - na vaši poti. Operater mora pogledati v monitor, da vidi to osebo ali predmet. Z združevanjem Preview Kamera Monitor sistemi  in  aktivnimi varnostnimi PreView Radarskimi Sistemi za odkrivanje oseb in predmetov zagotovimo operaterjem " Aktivno Varnostno Tehnologijo " oziroma Napredne Asistenčne Sisteme za pomoč vozniku, opremo z aktivnimi opozorili (operater bo  opozorjen ob tem, da sistem ne zahteva njegovo sodelovanje) tako, da se lahko prepreči morebitni trk z osebami ali objekti.  To je tisto, kar smo želeli doseči v Radar Electronicsu - dve zaščiti v enem  in kar uvaja nova EU Uredba  o homologaciji  tovornih vozil in avtobusov  v letu 2022. 

PreView  PLUS / MONITOR in KAMERA

Z povezavo radarskega senzorja z PreView Plus monitor-kamera sistemom so operaterji opremljeni z edinstveno sistemsko rešitvijo za aktivno odkrivanje oseb in predmetov v nevidni coni vključno z  trenutnim vizualnim opozorilom-pojasnilom in zvočnim opozorilom.

PreView  MONITOR 5 HD

Robusten 5 "monitor je vodo-odporen in lahko podpira  tri kamere. Monitor lahko preklopite med vsemi tremi pogledi kamere ob spremembi smeri ali pri vožnji vzvratno. 

PreView  MONITOR  5 LD  

Enostaven monitor je najbolj primeren za uporabo v zaprti kabini. Odlično za motorna vozila, vozni park vozil, ki ne zahtevajo vremensko odporno zunanje ohišje.

Preview HD kamera deluje pri šibki svetlobi in ima vgrajen grelnik za delovanje v  najtežavnejših pogojih, da vremenske razmere ne vplivajo na delovanje. 
 

PreView  MINI CAM

S tremi področju možnosti prikaza - 120 ° / 150 ° / 180 ° - ta kompaktna kamera omogoča enostavno pokrivanje 360-stopinjskega nevidnega področja.
 

Že imate Kamera Monitor Sistem ?

Spremenite obstoječi  pasivniMonitor - sistem v aktivni varnostni sistem. Preview VideoLink  zagotavlja inteligentno tehnologijo za povezovanje obstoječih sistemov kamere – monitorja z Preview Radarskimi Senzorji . Dodajanje tehnologije prepoznavanja oseb in objektov, ki temelji na radarski tehnologiji in deluje zanesljivo v najbolj zahtevnih pogojih,  zagotavlja brezkompromisno varnostno rešitev.