Integracija v sisteme

Varnost izdelkov s prilagodljivostjo za izboljšanje obstoječe tehnologije

 Varnostne zahteve v proizvodnji vozil za težko industrijo  so široke in raznovrstne. Veliko vozil opremljenih z obstoječimi varnostnimi tehnologijami, kot so telematike in GPS sistemi, ADAS (Advanced Driver Assistance Systems), mobilni DVR, monitor / kamera sistemi in varnostni alarmi. Inženirji in razvijalci programske opreme  so prav zaradi tega ustvarili prilagodljive rešitve, ki omogočajo našim proizvodom za  aktivno varnost – senzorjem, brezhibno integracijo s temi obstoječimi sistemi ter s tem ustvarjamo edinstveno kompatibilnost in prilagodljivost ter močno povečanje splošne učinkovitosti za varnost. S sposobnostjo za integracijo z obstoječimi sistemi  naša tehnologija omogoča prožnost, ki jo kupci lahko izkoristijo.

 

NAPREDNI ASISTENČNI SISTEMI v POMOČ VOZNIKU - NASvPM   in  TELEMATIKA/GPS

So sprejela vodilna podjetja v avtomobilski in avtoprevozniški industriji, v nekaterih primerih pa jih predpisujejo tudi zakonski  predpisi in uredbe.  Ti sistemi z uporabo tehnologije, kot so aktivno zaviranje, prilagodljiv nadzor hitrosti in druge izboljšave nadzora vozil, povečujejo varnost voznika in varnost v cestnem prometu.
PeView  radarski sistemi so prilagodljivi  in imajo sposobnost  integracije s  NASvPM, kar zagotavlja natančen nadzor mrtvih kotov za povečanje učinkovitosti NASvPM. Z inteligentnim radarjem, ki podpira industrijske standardne komunikacijske povezave, kot je Can-bus (SAE 1939), se lahko vključimo v takšne sisteme. 
Avtomobilska  inteligentnega vodenja se pogosto uporabljajo za prenašanje pomembnih podatkov v skoraj realnem času iz vozila v operativno uporabo. Lokacija vozila, pogoji vožnje in podatki upravljanja  lahko sistem posreduje preko telematike. Global Positioning System (GPS) se uporablja za zagotavljanje lokacije vozila v času in prostoru, pridobljenimi s podatki Telematike v katere lahko vključijo podatke - informacijo  o odkrivanju objekta.

Najvažnejši izdelki so v skladu z UREDBO (EU) ki uvaja z letom 2022  Napredne sisteme vozil za vse kategorije motornih vozil in Posebne zahteve v zvezi z avtobusi in tovornjaki . Vozila kategorij M₂, M₃, N₂ in N₃ morajo biti opremljena z naprednimi sistemi za zaznavanje peščev in kolesarjev, ki so v neposredni bližini prednjega ali stranskega dela vozila in za opozarjanje nanje ali preprečitev trka s takimi izpostavljenimi udeleženci v cestnem prometu:

  • B5  Opozorilo pred trkom s pešcem in kolesarju
  • B6 Informacijski sistem za slepi kot
  • B7 Sistemi za zaznavanje-detekcijo, vzvratne vožnje

VIZUALNA  VARNOST 

Sistemi kamera / monitor so standard v avtomobilskih industriji. Avtomobilska industrija je v celoti sprejela sisteme za odkrivanje objektov, vključno z radarskimi in sonarnimi tehnologijami. Vendar pa težka- industrijska, tovorna vozila, potrebujejo robustne sisteme, ki vzdržijo temperature skrajnosti, umazanijo, blato, sneg, led in dež, udarce kamnov in naplavin ter vibracije vozila in udarce. Naši  varnosti proizvodi  so šli  skozi izčrpen ciklus testiranje, da smo  zagotovili, da so naši izdelki najbolj robustni in zanesljivi na trgu. Razumevanje, da so sistemi kamera / monitor le del sistema za varnost - pasivnega so inženirji razvili aktivne sisteme, ki  se v celoti integrirajo z obstoječimi vizualnimi  tehnologijami.

 

ALARMI

Izumili, zasnovali  in patentirali smo prvi na svetu Alarm za nazaj  - leta 1967. Vemo in razumemo pomen teh alarmov. Razvoj varnostnih sistemov se je ustvaril iz te tehnologije; iz back up pozivnikov v avtomobilih v sistemih kamera / monitor na aktivnem radarju, ki deluje z "pametnimi" tehnologijami kot so telematike in naprednih sistemov za pomoč voznikom. Naša  linija varnostnih radarjev se lahko integrira z obstoječimi alarmi za zagotavljanje zunanjih opozorila ljudem v nevidnih območjih vozila, kar jim daje možnost za odmik od teh potencialno nevarnih situacij.