POVEZOVANJE, VKLJUČEVANJE,  INTEGRACIJA

Varnost izdelkov s prilagodljivostjo za izboljšanje obstoječe tehnologije

 Varnostne zahteve v proizvodnji vozil za težko industrijo  so široke in raznovrstne . Veliko vozil opremljenih  z obstoječimi varnostnimi tehnologijami, kot so telematike in GPS sistemi , ADAS (Advanced Driver Assistance Systems), mobilni DVR, monitor / kamera sistemi in varnostni alarmi.

 Inženirji in razvijalci programske opreme  so prav zaradi tega ustvarili prilagodljive rešitve, ki omogočajo našim proizvodom za  aktivno varnost – senzorjem  , brezhibno integracijo s temi obstoječimi sistemi ter s tem ustvarjamo edinstveno kompatibilnost in prilagodljivost ter močno povečanje splošne učinkovitosti za varnost . S sposobnostjo za integracijo z obstoječimi sistemi  naša tehnologija omogoča prožnost , ki jo kupci lahko izkoristijo 


A.D.A.S.

Sodobni sistemi za pomoč voznikom (ADAS) so prisotni v vodilnih podjetjih  avtomobilske  in industrije transporta , in  so v nekaterih primerih  regulirani z predpisi .     Ti  sistemi povečajo varnost voznika in varnost v cestnem prometu z uporabo tehnologije, kot so aktivno zaviranje,  prilagodljivo nadzor hitrosti in druga dodatna oprema za nadzor vozil. Naši  izdelki imajo prožnost in prilagodljivost za integracijo z ADAS sistemi, in  zagotavljajo  natančno zaznavanje objekta za povečanje učinkovitosti teh sistemov. Z inteligentnim radarjem , ki podpirajo industrijsko ustrezne komunikacijske povezave, kot so Can-bus (SAE1939), se lahko vključijo v ADAS.

 

TELEMATIKA/GPS

Avtomobilska  inteligentnega vodenja se pogosto uporabljajo za prenašanje pomembnih podatkov v skoraj realnem času iz vozila v operativno uporabo. Lokacija vozila, pogoji vožnje , in podatki upravljanja  lahko sistem posreduje preko telematike. Global Positioning System (GPS) se uporablja za zagotavljanje lokacije vozila v času in prostoru ,   pridobljenimi s podatki Telematike . Priznavamo potrebe,   da bi spremljali učinkovitost in storilnost operaterja  z uporabo naprednih telematskih sistemov, ki  lahko vključijo  v svoje sisteme  podatke -  informacijo  o odkrivanju objekta  .Na primer, te  podatke lahko  prenašamo in povežemo  z lokacijo in časom .

 

VIZUALNA  VARNOST 

Sistemi kamera / monitor so standard v avtomobilskih industriji. Avtomobilska industrija je v celoti sprejela sisteme za odkrivanje objektov, vključno z radarskimi in sonarnimi   tehnologijami . Vendar pa težka- industrijska , tovorna vozila, potrebujejo robustne sisteme , ki vzdržijo  temperature skrajnosti, umazanijo, blato, sneg, led in dež, udarce kamnov  in naplavin ter vibracije vozila in udarce . .Naši  varnosti proizvodi  so šli  skozi izčrpen ciklus testiranje, da smo  zagotovili , da so naši izdelki najbolj robustni  in zanesljivi  na trgu. Razumevanje, da so sistemi kamera / monitor le del sistema za varnost - pasivnega  ,  so inženirji razvili aktivne sisteme, ki  se v celoti integrirajo z obstoječimi vizualnimi  tehnologijami .

 

ALARMI

Izumili , zasnovali  in patentirali smo  prvi na svetu Alarm za nazaj  - leta 1967. Vemo in razumemo pomen teh alarmov. Razvoj varnostnih sistemov se je ustvaril iz te tehnologije; iz back up pozivnikov v avtomobilih, v sistemih kamera / monitor, na aktivnem  radarju , ki deluje z "pametnimi" tehnologijami , kot so telematike in naprednih sistemov za pomoč voznikom. Naša  linija varnostnih radarjev se lahko integrira z obstoječimi alarmi za zagotavljanje zunanjih opozorila ljudem v nevidnih območjih vozila, kar jim daje možnost, za  odmik od teh potencialno nevarnih situacij.